top of page

SMAKA PÅ SKELLEFTEÅ

Datum: 23 OKTOBER 2021 

Tid: 12:00 - 16.00 

Kostnad: 395 kr

Besök några av Skellefteås trevligaste matställen. På denna promenad gör vi fem till sex stopp och på varje ställe får du ett smakprov på något gott, du har också möjlighet att köpa till valfri dryck. 

Stanna så länge du vill

Du kanske vill ta något gott att dricka på något ställe och på nästa tar du med smakportionen i handen, sätter dig ute eller går vidare direkt. Det är upp till dig att gå i den ordning och takt du vill. Observera att biljetterna endast är giltiga under eventets tider. Vill du stanna kvar på något ställe efter att promenaden är slut, prata med personalen. Vi kan tyvärr inte garantera sittplats på alla ställen. Blir det fullt på något ställe kommer restaurangen hänvisa vidare till nästa ställe, för att komma tillbaka senare, alternativt erbjuda smakprovet som

take away.

Portionerna varierar och vi hoppas att du får uppleva mycket gott på turen! Önskar du vegetariskt eller veganskt alternativ, fråga personalen. Vi kan tyvärr inte garantera att alla ställen erbjuder varianter på smakportionerna. Inte heller anpassning efter allergier, men fråga när du är där så brukar det gå att ordna.

Anpassat event utifrån pandemin
Varje matställe tar ansvar för att följa gällande föreskrifter och restriktioner. Alla serveras vid sittande bord.
 Vi önskar att alla deltagare gör sitt bästa för att förhindra smittspridning.

 

VÄLKOMMEN!

HITTA HIT

HAR DU FRÅGOR?

Läs mer på sidan Frågor och svar här

RESTAURANGER 

De medverkande restaurangerna presenteras här efter sommaren. 

Skärmavbild 2021-10-21 kl. 22.35.48.png
Meat us - BBQ & Smokehouse 
Toppbild La cena.jpeg
La Cena
JW_201005_142443_WEBB-JWE.jpg
Medlefors
bottom of page